Boka rum

Anläggningen består av två byggnader. Gamla Turisten från 1928 och det nyare vandrarhemmet från 1960-talet. Totalt finns 60 bäddar i två- och fyrbäddsrum. Vissa rum har extra soffa.  Dusch och toalett i korridoren. Alla rum har handfat. Dusch, wc och torkrum finns i korridor i båda byggnaderna.

Service
Självhushållskök finns.

Matsal och bar
Frukostbuffé och lunchservering. Under eftermiddagarna hamburgare, smårätter och kaffebröd. Till middag finns en trerättersmeny och en mindre a la cartemeny. Många råvaror i den mat som serveras är närproducerad. Vi har café och bar.

Butik
Butik med enklare livsmedel och proviant, fjällutrustning och souvenirer. Viss fjällutrustning finns att hyra.
 
Kanotuthyrning
Kanotuthyrning (canadensare) sommartid.

Fiske
Vi erbjuder uthyrning av fiskeredskap.

Barnvänlig miljö
Barn älskar fjällen. Det är ju världens största lekplats där bara fantasin sätter gränser. Det finns hur mycket som helst att upptäcka och hitta på. Det är bara att gå ut, vandra en bit upp på fjället, ha med en matsäck i ryggsäcken och sedan låta barnens fantasi leda dagen. Titta på älg- och renbajs, bygga dammar med de vackra stenarna i alla små bäckar, hoppa på stenar, äta hjortron, kolla in renarna, gå på topptur, fiska i deltat osv. Efter en heldag på fjället sover alla gott.

 Storvägen 19, 962 02, Kvikkjokk, info@kvikkjokkfjallstation.se, tel: +46 (0)971 210 22