Våra rum – Kvikkjokk Fjällstation – sv

SV

Our hotels

VÅRA RUM

Fjällstationen är ett vandrarhem och när stationen öppnades 1928 bestod anläggningen av en timmerbyggnad. 1960 invigdes fjällstationens andra byggnad. Idag har vi 19 rum med 60 bäddar.

Vi erbjuder enkelrum, 2 bädds rum och 4 bädds rum. Alla rum har vandrarhemsstandard med handfat på rummen och dusch, toalett i korridoren. Sänglinne ingår inte i rumspriset, men finns att hyra. Städ ingår inte men går att beställa.

Tvåbäddsrum
Tvåbäddsrummen ligger i den äldre byggnaden. Det finns tvåbäddsrum med våningssängar från 30-talet och rum med två enkelsängar. Alla rum har handfat. Dusch och toalett i korridoren. Rummen har utsikt över forsen. Sänglinne ingår inte i rumspriset, men finns att hyra.

Fyrbäddsrum
Fyrbäddsrummen ligger i huvudbyggnaden. Alla rum har handfat. Dusch och toalett i korridoren. Sänglinne ingår inte i rumspriset, men finns att hyra.

SERVICE
Vi har ett utrustat självhushållskök i huvudbyggnaden. Här finns även kylskåp och frys för förvaring av matvaror under vistelsen.


MATSAL OCH BAR

Frukost
Vår uppskattade frukost består av en mängd goda saker såsom fil, yoghurt, gröt, olika flingor, hembakat bröd med massor av pålägg, ägg, juice, kaffe och te. Frukost förbokas.

Lunch
Under sommarsäsongen serveras lunch och lättare rätter mellan kl 12:00 – 16:00. Under vårvintern har vi enklare rätter mellan 14.00 – 17.00.

Under eftermiddagen är vår bar och café med fika öppen. För den som vill njuta av en kall öl, ett glas vin eller kaffedrinkar.

Middag
Middagen serveras från kl 18:00. Restaurangen serverar en Á la carte meny och en rik vin- och ölmeny, snaps och avec.

BUTIK
I butiken finns ett blandat utbud av färskvaror och torrvaror, dagsfärska matiga take away smörgåsar samt en del friluftsvaror. Du kan hitta mycket som du behöver för fjällturen hos oss; vi har bland annat kartor, myggmedel, gas, spritbränsle och bensin till utekök. Viss fjällutrustning finns att hyra.


KANOTUTHYRNING
Kanotuthyrning (canadensare) sommartid.

FISKE
Vi säljer fiskekort.

Flerbäddsrum

I nya byggnaden finns 8 fyrbäddsrum. Varje rum har två våningssängar, ett handfat och vissa av rummen har en brits.
Se detaljer

Gamla Turisten

I Gamla Turisten finns 8 enkelrum fördelat på två våningar. Rummen på nedre plan har två separata sängar och övervåningens rum har våningssäng.  
Se detaljer
Från1 490,00 SEK / Natt

Nordan

På gården finns en stuga som rymmer 5 personer. Tvättfat med kanna och ett matbord finns. Vatten, dusch och wc finns i den närliggande Gamla...
Se detaljer
Från2 290,00 SEK / Natt